VASTGOED

Bij ons bent u geen huisnummer

Nieuw te koop

Appartement te 2600 BERCHEM (België) - Prijs €325.000

Fruithoflaan 37, BERCHEM

OMGEVING Dit gezellig app. bevindt zich op de 4de verdieping. De ligging is ideaal, op de brui...

€325.000

Meer Info
appartement met tuin te 2650 EDEGEM (België) - Prijs €294.000

Joe Englishlaan 1, EDEGEM

Op een centrale locatie in Edegem in residentie Molenveld vinden we dit gelijkvloers appartemen...

€294.000

Meer Info
Appartement te 2600 BERCHEM (België) - Prijs €275.000

Fruithoflaan 108, BERCHEM

OMGEVING Dit instapklaar appartement bevindt zich op de 3de verdieping, wat zorgt voor een hee...

€275.000

Meer Info
gebouw voor gemengd gebruik te 2610 WILRIJK (België) - Prijs €434.000

Spoorweglaan 195, WILRIJK

Deze gezinswoning is gelegen in de gegeerde Oosterveldwijk, een rustige omgeving op een steenwo...

€434.000

Meer Info

Wat onze klanten zeggen

Heel fijne ervaring met Van d'Helsen Immo - Emilie is de beste makelaar ooit en het team in het kantoor is super vriendelijk en efficiënt. Ons appartement was snel verkocht en de administratieve afhandeling verliep vlekkeloos. 5 sterren-service met een warme, menselijke, persoonlijke toch!

Sabine DR

Absolute aanrader. We zouden ons huis nooit zelf verkocht gekregen hebben. Ieder zijn vak, dat werd al snel duidelijk.
Professioneel en correct, je kan alles online volgen, gepassioneerd en toch heel begripvol, menselijk en persoonlijk.
Je voelt je nooit de ‘zoveelste’ klant. Er wordt tijd genomen voor jou als verkoper, maar ook de kandidaat kopers krijgen ruim de tijd om het pand te bezoeken en worden bijgestaan met enthousiast en professioneel advies. Zo bekom je het beste voor alle partijen. Dankjewel Emilie, we zijn dankbaar voor jouw vakkennis en persoonlijke aanpak.

An Verlinde

Wat een top makelaar!
Binnen de 2 weken stond mijn woning online dewelke binnen de week al verkocht werd. Ik ben al met vele makelaars in contact gekomen, maar niemand die aan jullie kan tippen.
Zeer sympathiek en professioneel team. Ik raad jullie aan iedereen aan

Senne van Lancker

Super vriendelijk en informatief. Alles was duidelijk en vlot geregeld. Zeker aan te raden.

J H

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Immo Van d'helsen omwille van de vriendelijke en deskundige begeleiding en de voortdurende bereidheid om op al mijn vragen te antwoorden.

Annemie Van Hove

De verkoop van het appartement (incl. garage) op de Fruithoflaan in Antwerpen is dankzij Van d'helsen immo bijzonder vlot verlopen. Binnen de week was het appartement verkocht, nog geen 2 maanden daarna de akte verleden. Wat ik het meest apprecieerde in de samenwerking met Emilie Caerels was de persoonsgerichte en pragmatische aanpak. De belofte ‘dat je geen nummer bent’ bij hen maken ze meer dan waar! Ook voor toekomstige opdrachten zal ik beroep doen op hun expertise!! Absolute aanrader!!

Christophe Verheyen

Zeer prettig contact en goede bemiddeling bij de aankoop van mijn appartement.

Gricelda Cáceres

We kochten onlangs een huis dat Vdh Immo te koop had aangeboden! Groot contrast met de meeste makelaars die je tegenkomt in Antwerpen 🙂. Emilie kent haar vak en heeft ook de menselijke touch om je te begeleiden in een aankoop proces. Helder, sterke communicatie en correct. Zeker ook aan te raden als je hulp wil bij het verkopen van je eigen huis. 🤞

Vincent Nys

Fantastische ervaring gehad met Van d'Helsen vastgoed. Emilie is een empathische en professionele makelaar. Alle vooroordelen en twijfels waren snel weg nadat ze een duidelijk en eerlijk plan van aanpak gaf.

Toon Nauwelaerts

Professionele aanpak, betrouwbaar én zeer klantgericht. Emilie heeft een hart voor mensen. Haar energieke, positieve en enthousiaste aanpak wist me direct te overtuigen om voor hen te kiezen. Super bedankt voor jullie fantastische service en kennis van zaken. Absolute aanrader!

Charis Embrechts

Emilie heeft ons super goed geholpen in onze zoektocht naar ons droomhuis. Dit hebben we ook via haar gevonden! Enorm goede service, duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en daarbovenop altijd een grote glimlach! Absolute aanrader!

Laura Meuwissen

Zeer goede service, professioneel & vriendelijk.

Piree

Super communicatie en vlotte werking! Professionele uitleg, vriendelijke en empatische behandeling van de af te handelen case. Aanrader!

Erik De Meyer

Menselijke aanpak, professionals in hun vak en houden jou van alles op de hoogte. Alles om het verkoopsproces voor mij helemaal te ontlasten. Happy client!

Severine Nijs

Zeker positieve ervaring. Heel goeie communicatie met Emilie. Zeer professionneel. Ik raad die totaal aan !!! Zeer goeie makelaar.

Edith B

Voor de verkoop van ons appartement verkozen we een professionele aanpak. Die vonden we bij Van d'helsen vastgoed! Emilie wist van aanpakken en zorgde ervoor dat we voor een perfecte prijs konden verkopen. Super bedankt voor jullie hulp!

Robin Koninckx

Top ervaring! Professionele en zeer vriendelijke aanpak van Emilie, bedankt!

Suzy Anné

Uitstekende opvolging van het immo kantoor, een positieve ervaring!

Jeffrey Verlackt

zeer menselijke aanpak

Katleen Aerts

Zeer professioneel, benaderbaar, behulpzaam bureau met vriendelijk personeel! We waren in goede handen bij het kopen van ons eerste huis in België!

Ülkü Tanrıverdi

Bedankt voor de fijne review en de toffe samenwerking!

Laurent le Grelle

De verkoop van het appartement (incl. garage) op de Fruithoflaan in Antwerpen is dankzij Van d'helsen immo bijzonder vlot verlopen. Binnen de week was het appartement verkocht, nog geen 2 maanden daarna de akte verleden. Wat ik het meest apprecieerde in de samenwerking met Emilie Caerels was de persoonsgerichte en pragmatische aanpak. De belofte ‘dat je geen nummer bent’ bij hen maken ze meer dan waar! Ook voor toekomstige opdrachten zal ik beroep doen op hun expertise!! Absolute aanrader!!

C.V.

Echt een aanrader

Burech Shrage Matyas

Zeer tevreden over de service die ons werd verleend door Emilie Caerels en het Van d'helsen Vastgoed team. Alle nodige attesten werd correct in orde gebracht en opgevolgd. Prachtige foto's werden genomen en volledige grondplannen werden uitgetekend. De communicatie verliep steeds stipt en volgens afspraak. Bezoekers werden steeds professioneel en vriendelijk door het huis begeleid.
En inderdaad een glas champagne en een mooi boeket bij afronding van verkoop/aankoop was een mooie attentie en waardering voor ons als klant.
Hans en Berlinde

Berlinde De Bock

Dit is de 2e maal dat ik gebruik maak van hun diensten, en, zoals de vorige keer, kan ik alleen maar bevestigen dat ik uitermate tevreden ben. Steeds even accuraat, vriendelijk, correct, professioneel en altijd bereikbaar!
Een dikke dankuwel voor de fijne samenwerking!

Vera Walgraeve

Ik kan niet echt vergelijken, maar het was een positieve ervaring. Het appartement was in orde (zoals op de foto's weergegeven), de communicatie met Emilie en haar collega's zeker correct en de koop was dan ook snel rond.
Ook nadien zeker nog voldoende opvolging van de papieren.
Tevreden klanten!

Ariana Dalmau

Voor mij was het een positive ervaring. Zeer goeie communicatie met Emilie en zeer bekwame makelaar. Ik raad Van D'Helsen zonder twijfel aan !!

Edith B.

Alvast danku voor al jullie hulp.

Alles verliep correct en zonder zorgen. Voor mijn eerste ervaring had ik niet om betere service kunnen vragen.

M.C.

Zeer goede ervaring als koper met dit kantoor. Correct, organisatorisch sterk, grote plus voor communicatie en bereikbaarheid en vriendelijk. Aan te bevelen.

C.C.

kon mij geen betere begeleiding en ondersteuning wensen bij mijn beslissing te verhuizen van Brugge naar Berchem.... vriendelijke en zeer efficiënte begeleiding met vlot contact

Eliane Six

je kunt tot in de kleinste details op ze rekenen en heb altijd de beste oplossingen voor problemen, ik ben er trots op met ze te hebben samengewerkt.

Tarek Zaidan

Correcte en duidelijke uitleg, woning verkocht na 14 dagen, attesten aangevraagd, vriendelijk contacten.

Mia

Enorm tevreden! Bedankt voor de prachtige bloemen bij mijn aankoop!

Ines B

100% Tevreden over de ganse lijn. Een aanrader. 

Alfred

Een zeer aangename samenwerking gevolgd door een snelle verkoop.

Christina Huybrechts

Heel persoonlijke en correcte service met goed advies en opvolging!

christine

Uitstekende opvolging van het immo kantoor, een positieve ervaring!

Jeffrey Verlackt

Bekwame makelaar, aangename kennismaking, goede uitleg en bespreking van de prijs en vlotte verkoop

Christiane Scherlinck

Heel behulpzaam en vlot verlopen allemaal!

Liëlle Shapiro

Ons verhaal

Van d’helsen vastgoed werd in 1973 opgericht door de heer Dirk Van d’helsen vanuit de passie voor onroerend goed en zijn commerciële ingesteldheid. Zijn zoon, Michel Van d’helsen, heeft de liefde voor het vak al snel overgekregen en laat voortaan een nieuwe wind door de zaak waaien.

Geen tijd om elke dag onze website te raadplegen?
Registreer uw zoekactie op onze website en ontvang via mail alle panden die voldoen aan uw persoonlijke zoekopdracht.

Blijf op de hoogte 

Diensten

Gratis schatting

Wat is uw woning écht waard? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waarde-advies. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een correcte waardebepaling. Vraag hier uw waardebepaling aan.   Vraag nu een gratis schatting

Verkoop

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een professionele en commerciële aanpak bij de verkoop van uw eigendom. Het is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend op de hoogte te zijn van alle wettelijke en administratieve verplichtingen. Wij stellen voor u een volledig dossier samen zodat u met een gerust hart de verkoop van uw eigendom uit handen kan geven. Wij zetten uw pand maximaal in de kijker en zoeken actief naar een geschikte koper! Gratis waardebepaling Realistische Schatting Geen verkoop = Geen kosten Groot klantenbestand met kandidaat kopers   Neem contact op

Verhuur

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een professionele en commerciële aanpak bij de verhuur van uw eigendom. Wij zetten uw pand in de kijker zodat we een maximale verhuurprijs bekomen. Wij zoeken de juiste kandidaat huurder en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen moet maken over het opstellen van een wettelijk contract en het laten registreren daarvan.   Neem contact op

Verzekeringen

Via onze zustermaatschappij zorgen wij voor de juiste verzekering zodat u zorgenloos kan verhuizen. Voor alle types verzekeringen kan u terecht op onze website: www.vandhelsen.com. Contacteer ons voor een gratis analyse van al uw verzekeringen. T. +32 (0)3 448 19 20info@vandhelsen.com   Neem contact op

Facebook