Van d'helsen vastgoed

Home is where the heart is

Verkoop - Verhuur

Contacteer ons voor een gratis schatting

Nieuw te koop

Appartement te 2600 ANTWERPEN (België) - Prijs

Appartement

ANTWERPEN

Gezellig en licht 3-slaapkamer appartement met terras voor-en achteraan. Grote open leefruimte ...

Verkocht

commercieel gelijkvloers te 2640 MORTSEL (België) - Prijs €215.000

commercieel gelijkvloers

MORTSEL

Mooie winkel/kantoorruimte centraal gelegen aan het marktplein in Mortsel. In een goed onderhou...

€215.000

Meer Info
Appartement te 2018 ANTWERPEN (België) - Prijs

Appartement

ANTWERPEN

Mooi 2-slaapkamerappartement op goede locatie. Achter de monumentale gevel van dit goed onderho...

Verkocht

Appartement te 2140 BORGERHOUT (België) - Prijs €299.000

Appartement

BORGERHOUT

In een goed onderhouden gebouw vlakbij het Boelaerpark en op de grens Berchem/Deurne bevindt zi...

€299.000

Meer Info

Ons verhaal

Van d’helsen vastgoed werd in 1973 opgericht door de Heer Dirk Van d’helsen vanuit de passie voor onroerend goed en zijn commerciële ingesteldheid. Zijn zoon, Michel van d’helsen, heeft de liefde voor het vak al snel overgekregen en laat voortaan een nieuwe wind door de zaak waaien.De visie van Van d’helsen vastgoed blijft uiteraard ongewijzigd: klanten tevreden maken!

Geen tijd om elke dag onze website te raadplegen?
Registreer uw zoekactie op onze website en ontvang via mail alle panden die voldoen aan uw persoonlijke zoekopdracht.

Blijf op de hoogte 

Diensten

Verkoop

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een professionele en commerciële aanpak bij de verkoop van uw eigendom. Het is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend op de hoogte te zijn van alle wettelijke en administratieve verplichtingen. Wij stellen voor u een volledig dossier samen zodat u met een gerust hart de verkoop van uw eigendom uit handen kan geven. Wij zetten uw pand maximaal in de kijker en zoeken actief naar een geschikte koper via ons groot klantenbestand! Wij zorgen voor een professionele foto reportage, voor de opmaak van EPC rapporten en elektriciteitskeuringen en maken een wettelijke verkoopsovereenkomst op.

Verhuur

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een professionele en commerciële aanpak bij de verhuur van uw eigendom. Wij zetten uw pand in de kijker zodat we een maximale verhuurprijs bekomen. Wij zoeken de juiste kandidaat huurder en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen moet maken over het opstellen van een wettelijk contract en het laten registreren daarvan.  

Gratis schatting

Wat is uw woning écht waard? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waarde-advies. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een correcte waardebepaling. Vraag hier uw waardebepaling aan.   Aanvragen

Verzekeringen

Via onze zustermaatschappij zorgen wij voor de juiste verzekering zodat u zorgenloos kan verhuizen. Voor alle types verzekeringen kan u terecht op onze website: www.vandhelsen.com. Contacteer ons voor een gratis analyse van al uw verzekeringen. T. +32 (0)3 448 19 20info@vandhelsen.com

Facebook